Forlate et team

Hvis du trenger å forlate Twist-teamet ditt, får du her vite hvordan du gjør det. Husk at du må inviteres på nytt hvis du vil bli med igjen senere.

  1. Åpne Team-fanen.
  2. Bla deg gjennom listen med medlemmer og klikk på navnet ditt.
  3. Klikk på de tre prikkene under navnet ditt.
  4. Klikk på Forlat team.
  5. Du vil bli bedt om å bekrefte at du vil forlate teamet ditt. Klikk på boksen og klikk på Forlat team, for å bekrefte.
  1. Øverst til venstre i appen trykker du på meny-ikonet.
  2. Trykk på Teammedlemmer.
  3. Bla deg gjennom listen med medlemmer og trykk på navnet ditt.
  4. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  5. Trykk på Forlat team.
  6. Du vil bli bedt om å bekrefte at du vil forlate teamet ditt. Trykk på Forlat team for å bekrefte.
  1. Åpne Team-fanen.
  2. Bla deg gjennom listen med medlemmer og trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  4. Trykk på Forlat team.
  5. Du vil bli bedt om å bekrefte at du vil forlate teamet ditt. Trykk på Forlat team for å bekrefte.

Hvordan en gjest forlater et team

En gjest i én eller flere kanaler kan forlate et team selv, eller gjesten kan fjernes av en administrator.