Hva skjer med nye teammedlemmer i Twist?

Så du har opprettet et Twist-team og invitert teammedlemmene dine, enten ved å sende dem en e-post eller gi dem en direkte kobling. De har godtatt invitasjonen og bruker nå Twist sammen med deg.

Men som teamets administrator lurer du kanskje på hva disse nye teammedlemmene kan se, hva de kan gjøre, og hvor de kan gå. Det er viktig å forstå hvordan deres første opplevelse av din Twist er, så du kan hjelpe dem med å oppnå målene sine.

Når et nytt teammedlem begynner å bruke Twist, kan medlemmet:

  • Bli med i Twists generelle kanal og sende generelle meldinger.
  • Er ikke med i noen kanal før du inviterer dem.
  • Kan se gjennom og bli med i alle offentlige kanaler.
  • Kan se alle teammedlemmer i Team-fanen.
  • Kan starte en melding med et annet teammedlem.
  • Kan starte en tråd i en offentlig kanal.
  • Kan opprette kanaler og invitere teammedlemmer til kanalen.
  • Kan se historikken til hvilken som helst offentlig kanal eller tråd.
  • Kan ikke se private kanaler de ikke er invitert til.
  • Legges ikke til i alle kanalene.
Når du oppretter en kanal i Twist, vil ikke teammedlemmer automatisk inviteres. Du må invitere teammedlemmene til en kanal for å gi dem tilgang.