Omtal et teammedlem

Nå og da vil du ha behov for oppmerksomheten til et teammedlem i Twist. Enten du trenger at de svarer på et spørsmål, gir tilbakemelding om noe, eller svarer på noe så raskt som mulig, er det noen ganger et behov for å være mer direkte.

Den enkleste måten å gjøre det på, er ved å omtale dem.

Du kan omtale et teammedlem ved å skrive @navnet i kommentaren eller meldingen din.

2x_2.gif

Hvordan omtaler jeg noen?

  1. Når du skriver en melding eller en kommentar, er det bare å skrive @ og deretter navnet til personen du vil omtale.
  2. Etterhvert som du skriver navnet, vil du se en liste med navn som passer med det du skriver.
  3. Klikk eller trykk på navnet du ønsker, eller fortsett med å skrive frem til kun ett alternativ er igjen, og trykk på enter for å velge det alternativet.

Når du omtaler noen i en tråd eller kommentar, vil de automatisk legges til i Varsle-feltet, noe som sparer tid ved at du ikke manuelt må velge dem før du publiserer innlegget.

Mention_added.png

For å se profilen til en omtalt person, er det bare å klikke eller trykke på den omtalte personen:

Hovering_mentions.png

Hva skjer når jeg omtales?

Når du omtales, vil du motta et varsel i innboksen din. Du kan enkelt se trådene hvor du har blitt omtalt, siden de har et blått @-symbol på venstre side.

Sorting_unreads.png

Når du ser på en tråd hvor du er omtalt, vil navnet ditt være fremhevet i blått, så du raskt kan sjekke hvorfor du er omtalt og følge opp.

Vanlige spørsmål:

Spørsmål: Kan jeg omtalt hvem som helst i en tråd?

Svar: Du kan kun omtale noen i en tråd hvis de er i den samme kanalen som tråden.

Spørsmål: Kan jeg omtale en gruppe?

Svar: Du kan ikke omtale grupper i øyeblikket, kun enkeltpersoner.

Spørsmål: Må jeg skrive hele navnet til personen jeg vil omtale?

Svar: Nei, du kan skrive deler av navnet og deretter klikke/trykke på navnet i listen som dukker opp.

Spørsmål: Kan jeg omtale noen når jeg redigerer en melding eller kommentar?

Svar: Ja, du kan omtale noen når du redigerer en melding eller kommentar, men de må ha blitt varslet i det opprinnelige innlegget eller den opprinnelige meldingen eller kommentaren. De mottar et varsel i innboksen og @-symbolet, så de ser at de har blitt omtalt.

Spørsmål: Hvis jeg velger å omtale noen, og deretter sletter omtalen før jeg trykker på send, blir de da varslet?

Svar: Nei. De blir kun varslet når du trykker på send på kommentaren eller meldingen.

Spørsmål: Kan jeg omtale meg selv?

Svar: Ja, hvis du virkelig har lyst til det.

Spørsmål: Kan jeg omtale flere personer samtidig?

Svar: Ja, du kan omtale så mange personer du vil.