Legg flere e-postadresser til kontoen din

Du kan legge til separate e-postadresser for hvert team du jobbe med i Twist. Slik gjør du det:

1. Klikk på avataren din øverst til høyre.
  2. Klikk på Dine innstillinger.
  3. Klikk på E-poster-fanen.
  4. Klikk på Legg til e-postadresse.
  5. Skriv inn den nye e-postadressen, og klikk på Legg til.
  1. Øverst til venstre trykker du på meny-ikonet.
  2. Trykk på E-poster.
  3. Trykk på Legg til e-postadresse.
  4. Skriv inn den nye e-postadressen, og trykk på Legg til.
  1. Nederst til høyre trykker du på Mer.
  2. Trykk på E-poster.
  3. Trykk på Legg til e-postadresse.
  4. Skriv inn den nye e-postadressen, og trykk på Legg til.
Du kan endre e-postadressen for hvert Twist-team du er en del av.

Slette en e-postadresse

Hvis du må fjerne en e-postadresse fra kontoen din, gjør du følgende:

1. Klikk på avataren din øverst til høyre.
  2. Klikk på Dine innstillinger.
  3. Klikk på E-poster-fanen.
  4. Finn e-postadressen du vil slette, og klikk på søppelkassen til høyre.
  5. Bekreft slettingen ved å klikke på Bekreft sletting.
  1. Øverst til venstre i appen trykker du på meny-ikonet.
  2. Trykk på E-poster.
  3. Finn e-postadressen du vil slette, og trykk på søppelkassen til høyre.
  4. Bekreft slettingen ved å trykke på Slett.
  1. Nederst til høyre trykker du på Mer.
  2. Trykk på E-poster.
  3. Trykk på Endre øverst til høyre.
  4. Finn e-postadressen du vil slette, og trykk på søppelkassen til høyre.
  5. Bekreft slettingen ved å trykke på Slett.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan jeg bruke e-postadressen jeg har lagt til når jeg skal logge meg inn?

Svar: Absolutt! Så lenge du bruker passordet som er lagt til på kontoen din, kan du bruke hvilken som helst av e-postadressene.

Spørsmål: Kan jeg slå sammen Twist-kontoer ved å legge e-postadressen til en eksisterende konto?

Svar: Dessverre er ikke det mulig.

Spørsmål: Jeg skrev feil e-postadresse, hvordan endrer jeg den?

Svar: Det er i øyeblikket ikke mulig å endre en e-postadresse som har blitt lagt til. I stedet må du legge til en ny e-postadresse, og deretter slette e-postadressen med feilen.

Spørsmål: Mottar jeg varsler til alle e-postadressene som er lagt til?

Svar: Nei, du mottar bare varsler til e-postadressene du har lagt til et team. Du mottar også kun varsler du har satt opp for hvert team.