Loading the new Help Center
Loading the Help Center

Jak zapisać lub odrzucić wersję roboczą wątku

Jeśli zdarzyło Ci się rozpocząć wątek, ale na razie nie chcesz go publikować, mozesz zapisać go w wersji roboczej.

Jak zapisać wersję roboczą

  1. Utwórz nowy wątek.
  2. W dowolnym momencie możesz kliknąć w każdym innym miejscu niż wersja robocza; np. takim jak kanał, wątek lub wiadomość.
  3. Twój wątek w wersj roboczej pozostanie na górze kanału, w którym został utworzony i zostanie oznaczony etykietą Szkic. Możesz do niego powrócić w dowolnej chwili.

Aby szybko powrócić do wersji roboczej, możesz użyć strzałki „wstecz” w przeglądarce.

  1. Utwórz nowy wątek.
  2. W dowolnym momencie możesz kliknąć w każdym innym miejscu niż wersja robocza; np. takim jak kanał, wątek lub wiadomość.
  3. Twój wątek w wersj roboczej pozostanie na górze kanału, w którym został utworzony i zostanie oznaczony etykietą Szkic. Możesz do niego powrócić w dowolnej chwili.

Aby szybko powrócić do wersji roboczej, możesz użyć strzałki „Wstecz” w przeglądarce.

  1. Utwórz nowy wątek.
  2. Naciśnij strzałkę „Wstecz” w lewym górnym rogu.
  3. Twój wątek w wersj roboczej pozostanie na górze kanału, w którym został utworzony i zostanie oznaczony etykietą Szkic. Możesz do niego powrócić w dowolnej chwili.
  1. Utwórz nowy wątek.
  2. Naciśnij Anuluj w lewym górnym rogu.
  3. Wybierz Zapisz szkic.
  4. Twój wątek w wersj roboczej pozostanie na górze kanału, w którym został utworzony i zostanie oznaczony etykietą Szkic. Możesz do niego powrócić w dowolnej chwili.
Kopie robocze widoczne są tylko na platformie, na której zostały utworzone. Jeśli zapiszesz kopię korzystając z wersji web, będzie ją można zobaczyć w aplikacji na przeglądarkę, jednak nie będzie ona dostępna w aplikacji na urządzenia z systemem Android.

Jak odrzucić wersję roboczą

Nie masz pewności, czy wątek, którego szkic tworzysz, spełni swoje zadanie? W każdej chwili możesz go usunąć.

Po usunięciu wersji roboczej nie będzie można jej odzyskać.

  1. Otwórz szkic wątku na platformie, której użyłeś(-aś) do jego utworzenia (na przykład: jeśli szkic wątku został utworzony w przeglądarce, należy go otworzyć w przeglądarce). Szkic będzie wyświetlony na górze kanału, w którym został utworzony.
  2. Kliknij Usuń w prawym dolnym rogu okna.
  3. Kliknij Usuń, aby potwierdzić.
  1. Otwórz szkic wątku na platformie, której użyłeś(-aś) do jego utworzenia (na przykład: jeśli szkic wątku został utworzony w przeglądarce, należy go otworzyć w przeglądarce). Szkic będzie wyświetlony na górze kanału, w którym został utworzony.
  2. Naciśnij ikonę trzech kropek w prawym górnym rogu.
  3. Wybierz Usuń szkic.
  4. Naciśnij Usuń, aby potwierdzić.
  1. Otwórz szkic wątku na platformie, której użyłeś(-aś) do jego utworzenia (na przykład: jeśli szkic wątku został utworzony w przeglądarce, należy go otworzyć w przeglądarce). Szkic będzie wyświetlony na górze kanału, w którym został utworzony.
  2. Naciśnij Anuluj w lewym górnym rogu.
  3. Naciśnij Usuń szkic, aby potwierdzić.

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 1 z 1