Zapisywanie kopii roboczej wątku

Jeśli utworzyłeś(-ą) wątek, ale nie chcesz go od razu opublikować, możesz zrobić to w późniejszym terminie zapisując wersję roboczą watku. Oto, jak to zrobić:

Kopie robocze widoczne są tylko na platformie, na której zostały utworzone. Jeśli zapiszesz kopię korzystając z wersji web, będzie ją można zobaczyć w aplikacji na przeglądarkę, jednak nie będzie ona dostępna w aplikacji na urządzenia z systemem Android.

  1. Postępuj według instrukcji, aby utworzyć nowy wątek.
  2. W każdym momencie możesz kliknąć w dowolnym innym miejscu niż wersja robocza, takim jak kanał, wątek lub wiadomość.
  3. Twoja wersja robocza pozostanie na górze kanału, w którym została utworzona z etykietą "Wersja robocza". Możesz do niej powrócić w każdej chwili.

Możesz użyć strzałki "Wstecz" w przeglądarce, aby szybko powrócić do wersji roboczej.

  1. Postępuj według instrukcji, aby utworzyć nowy wątek.
  2. W każdym momencie możesz kliknąć w dowolnym innym miejscu niż wersja robocza, takim jak kanał, wątek lub wiadomość.
  3. Twoja wersja robocza pozostanie na górze kanału, w którym została utworzona z etykietą "Wersja robocza". Możesz do niej powrócić w każdej chwili.

Możesz użyć strzałki "Wstecz" w w lewym górnym rogu okna aplikacji, aby szybko powrócić do wersji roboczej.

  1. Aby utworzyć wątek, naciśnij żółtą ikonkę ołówka w prawym dolnym rogu.
  2. Utwórz wątek wg instrukcji zawartej w artykule Rozpoczynanie wątku.
  3. Gdy skończysz, naciśnij strzałkę "Wstecz" w lewym górnym rogu.
  4. Wersja robocza jest teraz widoczna na górze kanału, w którym została utworzona. Po prawej stronie tytułu znajduje się napis "Wersja robocza", a wpis jest szary.
  1. Otwórz kanał w którym chcesz utworzyć wątek.
  2. Utwórz wątek wg instrukcji zawartej w artykule Rozpoczynanie wątku.
  3. Gdy skończysz, naciśnij przycisk Anuluj w lewym górnym rogu.
  4. Naciśnij Zapisz wersję roboczą, aby zapisać go jako wersję roboczą.
  5. Wersja robocza jest teraz widoczna na górze kanału, w którym została utworzona. Po prawej stronie tytułu znajduje się napis "Wersja robocza", a wpis jest szary.