Loading the new Help Center
Loading the Help Center

Odrzucanie wersji roboczej wątku

Nie masz pewności, czy wątek, którego szkic tworzysz, spełni swoje zadanie? W każdej chwili możesz go usunąć.

Po usunięciu wersji roboczej nie będzie można jej odzyskać.

  1. Otwórz szkic wątku na platformie, której użyłeś(-aś) do jego utworzenia (na przykład: jeśli szkic wątku został utworzony w przeglądarce, należy go otworzyć w przeglądarce). Szkic będzie wyświetlony na górze kanału, w którym został utworzony.
  2. Kliknij Usuń w prawym dolnym rogu okna.
  3. Kliknij Usuń, aby potwierdzić.
  1. Otwórz szkic wątku na platformie, której użyłeś(-aś) do jego utworzenia (na przykład: jeśli szkic wątku został utworzony w przeglądarce, należy go otworzyć w przeglądarce). Szkic będzie wyświetlony na górze kanału, w którym został utworzony.
  2. Naciśnij ikonę trzech kropek w prawym górnym rogu.
  3. Wybierz Usuń szkic.
  4. Naciśnij Usuń, aby potwierdzić.
  1. Otwórz szkic wątku na platformie, której użyłeś(-aś) do jego utworzenia (na przykład: jeśli szkic wątku został utworzony w przeglądarce, należy go otworzyć w przeglądarce). Szkic będzie wyświetlony na górze kanału, w którym został utworzony.
  2. Naciśnij Anuluj w lewym górnym rogu.
  3. Naciśnij Usuń szkic, aby potwierdzić.

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 1 z 1