Opuszczanie kanału

Jeśli zdecydujesz się opuścić kanał, przestaniesz otrzymywać informacje o aktualizacji wątków w tym kanale. Nie masz się jednak czym martwić – jeśli zmienisz zdanie, możesz w każdej chwili dołączyć do niego ponownie (jeżeli jesteś gościem, może Cię dodać tylko członek zespołu).

  1. Otwórz kanał.
  2. Kliknij ikonę trzech kropek w prawym górnym rogu wątku.
  3. Kliknij Opuść kanał...
  4. Pojawi się okno z pytaniem, czy na pewno chcesz opuścić kanał. Kliknij Opuść kanał, aby potwierdzić.
  1. Otwórz kanał.
  2. Naciśnij ikonę trzech kropek w prawym górnym rogu.
  3. Naciśnij Opuść kanał.
  4. Pojawi się okno z pytaniem, czy na pewno chcesz opuścić kanał. Naciśnij Opuść kanał, aby potwierdzić.
    1. Otwórz kanał.
    2. Naciśnij nazwę kanału na górze.
    3. Na dole menu, naciśnij Opuść kanał.
    4. Pojawi się okno z pytaniem, czy na pewno chcesz opuścić kanał. Naciśnij Opuść kanał, aby potwierdzić.
Jeśli masz zainstalowaną wersję iOS 13 lub nowszą, możesz również użyć menu kontekstowego kanału, aby go opuścić.

Opuszczanie kanału przez gościa

Goście z dostępem do jednego kanału nie mogą samodzielnie go opuścić. Muszą zostać usunięci z kanału lub zespołu przez administratora. Goście z dostępem do wielu kanałów mogą sami opuścić kanał, jednak aby ponownie do niego dołączyć, będą musieli otrzymać zaproszenie od innego użytkownika.

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 1 z 1