Opuszczanie wiadomości grupowej

Kiedy wiadomość grupowa nie jest dłużej istotna, możesz po prostu ją opuścić i przestać otrzymywać powiadomienia.

  1. Otwórz rozmowę, którą chcesz opuścić.
  2. Kliknij ikonę trzech kropek w prawym górnym rogu.
  3. Kliknij Zarządzaj uczestnikami.
  4. Kliknij przycisk Opuść obok swojej nazwy użytkownika.
  1. Otwórz rozmowę, którą chcesz opuścić.
  2. Naciśnij ikonę trzech kropek w prawym górnym rogu.
  3. Wybierz Członkowie z menu.
  4. Naciśnij i przytrzymaj swoje imię.
  5. Naciśnij ikonę profilu ze znakiem minus w prawym górnym rogu.
  1. Otwórz rozmowę, którą chcesz opuścić.
  2. Kliknij na listę uczestników rozmowy na górze okna chatu.
  3. Pojawi się okno ze szczegółami.
  4. Znajdź własne imię i obok niego naciśnij ikonę profilu z x.
Pamiętaj, że nie możesz opuścić wiadomości 1 na 1. Jeśli chcesz, możesz ją jednak wyciszyć.