Loading the new Help Center
Loading the Help Center

Czy można zapisać wersję roboczą komentarza?

Oczywiście, że tak! Jeśli po rozpoczęciu wpisywania komentarza postanowisz dokończyć go w późniejszym czasie, możesz w prosty sposób zapisać go jako wersję roboczą.

Po rozpoczęciu wpisywania komentarza, po prostu przejdź do innego miejsca w Twist. Kiedy powrócisz do wątku, Twój niedokończony komentarz będzie tam na Ciebie czekać.

Kopie robocze widoczne są tylko na platformie, na której zostały utworzone. Jeśli zapiszesz kopię korzystając z wersji web, będzie ją można zobaczyć w aplikacji na przeglądarkę, jednak nie będzie ona dostępna w aplikacji na urządzenia z systemem Android.

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 1 z 1