Loading the new Help Center
Loading the Help Center

Wyłączanie osoby z rozmowy grupowej

Czasami możesz chcieć wyłączyć wybraną osobę z konwersacji. Być może obecność tego użytkownika nie jest już wymagana lub powoduje komplikacje. Oto jak wyłączyć wybraną osobę z rozmowy grupowej.

  1. Otwórz rozmowę, z której chcesz kogoś usunąć.
  2. Kliknij ikonę trzech kropek w prawym górnym rogu.
  3. Kliknij Zarządzaj uczestnikami.
  4. Znajdź imię członka zespołu, którego chcesz usunąć, kliknij przycisk Usuń znajdujący się obok imienia.
  1. Otwórz rozmowę, z której chcesz kogoś usunąć.
  2. Kliknij ikonę trzech kropek w prawym górnym rogu.
  3. Z menu wybierz Członkowie.
  4. Naciśnij i przytrzymaj nazwę użytkownika, którego chcesz usunąć.
  5. Naciśnij ikonę profilu ze znakiem minus w prawym górnym rogu.
  1. Otwórz rozmowę, z której chcesz kogoś usunąć.
  2. Naciśnij listę uczestników rozmowy w górnej części okna czatu.
  3. Pojawi się okno Szczegóły.
  4. Znajdź nazwę użytkownika, którego chcesz usunąć. Naciśnij znajdującą sie obok niej czerwoną ikonę profilu ze znakiem X.
Pamiętaj, że nie możesz nikogo usunąć z wiadomości bezpośredniej (1 na 1), ale możesz go wyciszyć.

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 1