Usuwanie zespołu Twist

Usuwanie zespołu w Twist jest proste.

Usunięty zespół zniknie całkowicie z naszych serwerów. Używaj tej funkcji ostrożnie.
Tylko administrator zespołu może usunąć zespół.

Usuwanie zespołu Twist

  1. Kliknij na zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu.
  2. Kliknij Ustawienia zespołu...
  3. Kliknij link Usuń zespół w sekcji Usuń zespół.
  4. Na stronie z potwierdzeniem wpisz ponownie hasło i zostaw krótką notatkę informującą o powodach usunięcia zespołu Twist, a następnie kliknij Usuń mój zespół.
  5. Zostaniesz poproszony o kolejne potwierdzenie. Naciśnij OK.
  6. Twój zespół został usunięty z Twist.
Obecnie nie ma możliwości czasowego wyłączenia zespołu Twist, można go tylko usunąć.

FAQ

P: Utworzyłem zespół Twist korzystając z konta Google. Teraz chcę go usunąć ale nie mogę, ponieważ nigdy nie ustawiałem hasła.

O: Najpierw musisz ustawić hasło w Ustawieniach > Konta na Twist w przeglądarce. Możesz potem użyć tego hasła, aby usunąć zespół.

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 2 z 2