Redigera en tråd

Blev det ett slarvfel i tråden du lade upp? Eller du kanske kom på en bättre rubrik? Inga problem. Du kan alltid gå tillbaka och redigera trådar även efter att du lagt upp dem.

Observera att när du redigerar ämnesraden i tråden, kommer ett meddelande att visas i tråden, så att alla kan se att du gjort en ändring. Se nedan.

1. Öppna den tråd som du vill ändra.
  2. Klicka på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger om tråden.
  3. För att ändra ämnet i tråden, klickar du på Redigera trådämne.
  4. I ett fönster blir du ombedd att ändra ämnet i tråden. Skriv in det nya ämnet och klicka på Spara ändringar.
  5. För att ändra trådens brödtext, håller du muspekaren över trådens första inlägg och klickar på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger.
  6. Gör lämplig redigering av texten.
  7. När du redigerat klart, tryck på knappen Spara längst ned till vänster för att spara ändringarna.
  1. Håll in länge på tråden som du vill redigera.
  2. Tryck på Redigera tråd i menyn.
  3. Du kan redigera ämnesraden längst upp på skärmen.
  4. Du kan redigera trådens inlägg i mitten av skärmen.
  5. När du är klar, tryck på bocken längst upp till höger för att spara ändringarna.
  1. Tryck på tråden som du vill redigera.
  2. Håll in länge på texten i första inlägget.
  3. Välj Redigera i menyn.
  4. Ändra vad du vill i ämnesraden och brödtexten i tråden.
  5. När du redigerat klart, tryck på Spara för att utföra ändringarna.