Redigera en tråd

Blev det ett slarvfel i tråden du lade upp? Eller du kanske kom på en bättre rubrik? Inga problem. Du kan alltid gå tillbaka och redigera trådar även efter att du lagt upp dem.

1. Öppna den tråd som du vill ändra.
  2. Klicka på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger om tråden.
  3. För att ändra ämnet i en tråd, klickar du på Redigera trådämne...
  4. I ett fönster blir du ombedd att ändra ämnet i tråden. Skriv in det nya ämnet och klicka på Spara ändringar.
  5. För att ändra trådens brödtext, håller du muspekaren över trådens första inlägg och klickar på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger.
  6. Gör lämplig redigering av texten.
  7. När du är klar, klicka på Spara för att utföra ändringarna.
  1. Skrolla längst upp i tråden och håll in länge på första inlägget.
  2. Välj Redigera i menyn.
  3. Ändra vad du vill i brödtexten i tråden.
  4. När du är klar, tryck på Spara för att spara ändringarna.
  5. För att ändra trådrubrik trycker du på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger.
  6. Tryck på Redigera trådämne.
  7. Ändra vad du vill i trådens ämnesrad.
  8. Tryck på Spara.
  1. Gå till det första inlägget i tråden och tryck på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger.
  2. Välj Redigera i menyn.
  3. Ändra vad du vill i ämnesraden och brödtexten i tråden.
  4. När du redigerat klart, tryck på Spara.
Observera att när du redigerar ämnesraden i tråden, kommer ett meddelande att visas i tråden, så att alla kan se att du gjort en ändring. Se nedan.