Redigera en tråd

Blev det ett slarvfel i tråden du lade upp? Eller du kanske kom på en bättre rubrik? Inga problem. Du kan alltid gå tillbaka och redigera trådar även efter att du lagt upp dem.

Endast administratörer och trådskapare kan ändra i en tråd.

Ändra trådens ämne

1. Öppna tråden.
  2. Längst upp till höger klickar du på ikonen med de tre punkterna.
  3. Välj Redigera trådämne.
  4. Redigera ämnesraden och klicka på Spara ändringar.

Ändra trådens brödtext

1. Öppna tråden.
  2. Gå till det första inlägget i tråden och klicka på ikonen med de tre punkterna till höger om det.
  3. Välj Redigera tråd.
  4. Redigera texten som du vill och klicka på Spara.

Ändra trådens ämne

1. Öppna tråden.
  2. Längst ned till höger trycker du på ikonen med de tre punkterna.
  3. Välj Redigera trådämne.
  4. Redigera ämnesraden och tryck på Spara.

Ändra trådens brödtext

1. Öppna tråden.
  2. Gå till första inlägget i tråden och håll in länge på det.
  3. Välj Redigera.
  4. Redigera texten som du vill och tryck på Spara.

Ändra trådens ämne

1. Öppna tråden.
  2. Längst ned till höger trycker du på ikonen med de tre punkterna.
  3. Välj Redigera trådämne.
  4. Redigera ämnesraden och tryck på Spara.

Ändra trådens brödtext

1. Öppna tråden.
  2. Gå till det första inlägget i tråden och tryck på ikonen med de tre punkterna till höger om det.
  3. Välj Redigera.
  4. Redigera texten som du vill och tryck på Spara.

När du redigerar ämnesraden i tråden, kommer ett meddelande att visas i tråden, så att alla kan se att du gjort en ändring.