Redigera en tråd

Blev det ett slarvfel i tråden du lade upp? Eller du kanske kom på en bättre rubrik? Inga problem. Du kan alltid gå tillbaka och redigera trådar även efter att du har lagt upp dem.

Ändra trådens ämne

Endast administratörer och trådskapare kan redigera ämnet.
  1. Öppna tråden.
  2. Längst upp till höger klickar du på ikonen med de tre punkterna.
  3. Välj Redigera trådämne.
  4. Redigera ämnesraden och klicka på Spara ändringar.

Ändra trådens brödtext

Endast inläggsskaparen kan redigera meddelandet.
  1. Öppna tråden.
  2. Gå till det första inlägget i tråden och klicka på ikonen med de tre punkterna till höger om det.
  3. Välj Redigera tråd.
  4. Redigera texten som du vill och klicka på Spara.

Ändra trådens ämne

Endast administratörer och trådskapare kan redigera ämnet.
  1. Öppna tråden.
  2. Längst ned till höger trycker du på ikonen med de tre punkterna.
  3. Välj Redigera trådämne.
  4. Redigera ämnesraden och tryck på Spara.

Ändra trådens brödtext

Endast inläggsskaparen kan redigera meddelandet.
  1. Öppna tråden.
  2. Gå till första inlägget i tråden och håll in länge på det.
  3. Välj Redigera.
  4. Redigera texten som du vill och tryck på Spara.

Ändra trådens ämne

Endast administratörer och trådskapare kan redigera ämnet.
  1. Öppna tråden.
  2. Längst ned till höger trycker du på ikonen med de tre punkterna.
  3. Välj Redigera trådämne.
  4. Redigera ämnesraden och tryck på Spara.

Ändra trådens brödtext

Endast inläggsskaparen kan redigera meddelandet.
    1. Öppna tråden.
    2. Gå till det första inlägget i tråden och tryck på ikonen med de tre punkterna till höger om det.
    3. Välj Redigera.
    4. Redigera texten som du vill och tryck på Spara.
Om din iOS-enhet använder version iOS 13 eller högre, så kan du även använda trådens kontextmeny för att redigera den.

När du redigerar ämnesraden i tråden, kommer ett meddelande att visas i tråden, så att alla kan se att du har gjort en ändring.