Gå med i ett Twist-team

Om du har blivit inbjuden att gå med i Twist, kommer du snart att bli ombedd att skapa ditt eget konto. Såhär gör du det.

Om du startar ett helt nytt team, kan du läsa om hur man skapar ett team eller så går du till vår guide för teamskapare och administratörer.
  1. Öppna din Twist-inbjudan och klicka på inbjudningslänken.
  2. Klicka på Gå med för att gå med i teamet.
  3. Om du redan har loggat in i Twist, så borde du ha gått med i ditt nya team vid det här laget. Om du inte har loggat in i Twist, så kommer du nu att bli ombedd att logga in på ditt konto. Om du inte redan har ett Twist-konto, så kommer du att bli ombedd att skapa ett.
  4. Så snart som du har gått med i ditt Twist-team, så följer du introduktionsproceduren här nedan.
  1. Öppna din Twist-inbjudan och tryck på inbjudningslänken.
  2. Om du redan har loggat in i Twist, så borde du ha gått med i ditt nya team vid det här laget. Om du inte har loggat in i Twist, så kommer du nu att bli ombedd att logga in på ditt konto. Om du inte redan har ett Twist-konto, så kommer du att bli ombedd att skapa ett.
  3. Så snart som du har gått med i ditt Twist-team, så följer du introduktionsproceduren här nedan.
  1. Öppna din Twist-inbjudan och tryck på inbjudningslänken.
  2. Om du redan har loggat in i Twist, så borde du ha gått med i ditt nya team vid det här laget. Om du inte har loggat in i Twist, så kommer du nu att bli ombedd att logga in på ditt konto. Om du inte redan har ett Twist-konto, så kommer du att bli ombedd att skapa ett.
  3. Så snart som du har gått med i ditt Twist-team, så följer du introduktionsproceduren här nedan.

Twist-introduktion

1. Ange ditt för- och efternamn.
  2. Nu kan du gå med i eller skapa kanaler. Twist kommer att rekommendera några kanaler att gå med i och du kan göra det genom att klicka/trycka på Gå med i kanal till höger.
  3. Om du är administratör eller teammedlem, så kan du även skapa en egen kanal genom att klicka/trycka på Skapa en kanal längst ned. Du får upp ett textfält, där du kan skriva in kanalnamnet och sedan trycka på Enter. Du kan lägga till så många du vill.
  4. Klicka/tryck på Härnäst: Utforska trådar för att fortsätta.
  5. Du kommer att visas hur trådar funkar. Klicka/tryck på Då kör vi när du är klar.
  6. Du är redo! Läs igenom introduktionsinlägget och kom sedan igång.