Gå med i ett Twistteam

Om du har blivit inbjuden att gå med i Twist, kommer du snart att bli ombedd att skapa ditt eget konto. Såhär gör du det.

Om du startar ett helt nytt team, kan du läsa om hur man skapar ett team eller så går du till vår guide för teamskapare och administratörer.
  1. Öppna din Twistinbjudan och klicka på inbjudningslänken.
  2. Klicka på Gå med för att gå med i teamet.
  3. Klicka på Fortsätt med Googlekonto och ange e-post och lösenord för det Googlekonto som du vill koppla till ditt Twistkonto, eller ange din e-postadress och lösenord och klicka på Fortsätt.
  4. Följ introduktionsproceduren här nedan.
  1. Öppna din Twistinbjudan och tryck på inbjudningslänken.
  2. Tryck på Logga in.
  3. Tryck på Fortsätt med Googlekonto och ange e-post och lösenord för det Googlekonto som du vill koppla till ditt Twistkonto, eller ange din e-postadress och lösenord och tryck på Fortsätt.
  4. Följ introduktionsproceduren här nedan.
  1. Öppna din Twistinbjudan och tryck på inbjudningslänken.
  2. Tryck på Logga in.
  3. Tryck på Fortsätt med Googlekonto och ange e-post och lösenord för det Googlekonto som du vill koppla till ditt Twistkonto, eller ange din e-postadress och lösenord och tryck på Fortsätt.
  4. Följ introduktionsproceduren här nedan.

Twistintroduktion

1. Ange ditt för- och efternamn.
  2. Nu kan du gå med i eller skapa kanaler. Twist kommer att rekommendera några kanaler att gå med i och du kan göra det genom att klicka/trycka på Gå med i kanal till höger.
  3. Du kan även skapa en egen kanal genom att klicka/trycka på Skapa en kanal längst ned. Du får upp ett textfält, där du kan skriva in kanalnamnet och sedan trycka på Enter. Du kan lägga till så många du vill.
  4. Klicka/tryck på Härnäst: Utforska trådar för att fortsätta.
  5. Du kommer att visas hur trådar funkar. Klicka/tryck på  Då kör vi när du är klar.
  6. Du är redo! Läs igenom introduktionsinlägget och kom sedan igång.