Att logga in på Twist

Du kan logga in på Twist från alla dina enheter och komma åt teamets konversationer var du än befinner dig. Det finns två sätt att logga in på, beroende på hur du skapade ditt Twistkonto: med ditt Googlekonto eller med e-post och lösenord.

1. Öppna Twistappen.
  2. Klicka på Logga in.
  3. Klicka på antingen Logga in med Googlekonto och ange e-post och lösenord för det Googlekonto som du kopplat till ditt Twistkonto, eller ange din e-postadress och lösenord och klicka på Logga in.
  1. Öppna Twistappen.
  2. Tryck på Logga in.
  3. Tryck på antingen Logga in med Google och ange e-post och lösenord för det Googlekonto som du kopplat till ditt Twistkonto, eller ange din e-postadress och lösenord och tryck på Logga in.
  1. Öppna Twistappen.
  2. Tryck på Logga in.
  3. Tryck på antingen Logga in med Google och ange e-post och lösenord för det Googlekonto som du kopplat till ditt Twistkonto, eller ange din e-postadress och lösenord och tryck på Logga in.