Logga in på Twist

Du kan logga in på Twist från alla dina enheter och komma åt teamets konversationer var du än befinner dig. Det finns två sätt att logga in på, beroende på hur du skapade ditt Twist-konto: med ditt Google-konto eller med e-post och lösenord.

1. Gå till https://twist.com.
  2. Längst upp till höger klickar du på Logga in.
  3. Nu kan du antingen:
    • Fortsätt med Google. Ett fönster öppnas och där anger du e-posten och lösenordet för Google-kontot som du har kopplat till ditt Twist-konto.
    • Fortsätt med Apple och ange e-posten och lösenordet för det Apple-konto som du har kopplat till ditt Twist-konto.
    • Fortsätt med e-post och ange din e-postadress och lösenord och klicka sedan på Logga in.
  1. Öppna Twist-appen.
  2. Klicka på Logga in.
  3. Nu kan du antingen:
    • Fortsätt med Google. Ett fönster öppnas och där anger du e-posten och lösenordet för Google-kontot som du har kopplat till ditt Twist-konto.
    • Fortsätt med Apple och ange e-posten och lösenordet för det Apple-konto som du har kopplat till ditt Twist-konto.
    • Fortsätt med e-post och ange din e-postadress och lösenord och klicka sedan på Logga in.
  1. Öppna Twist-appen.
  2. Tryck på Logga in.
  3. Nu kan du antingen:
    • Fortsätt med Google och ange e-posten och lösenordet för det Google-konto som du har kopplat till ditt Twist-konto.
    • Fortsätt med Apple och ange e-posten och lösenordet för det Apple-konto som du har kopplat till ditt Twist-konto.
    • Fortsätt med e-post och ange din e-postadress och lösenord och tryck sedan på Logga in.
  1. Öppna Twist-appen.
  2. Tryck på Logga in.
  3. Nu kan du antingen:
    • Fortsätt med Google och ange e-posten och lösenordet för det Google-konto som du har kopplat till ditt Twist-konto.
    • Fortsätt med Apple och ange e-posten och lösenordet för det Apple-konto som du har kopplat till ditt Twist-konto.
    • Fortsätt med e-post och ange din e-postadress och lösenord och tryck sedan på Logga in.