Spara ett utkast på en tråd

Om du har startat en tråd men inte vill lägga upp den med en gång, kan du spara ett utkast att lägga upp senare. Såhär gör du:

1. Starta en ny tråd.
  2. Du kan när som helst klicka dig bort ur trådutkastet till andra delar av Twist, såsom en kanal, tråd eller meddelande.
  3. Ditt utkast lägger sig längst upp i den kanal där du skapade det, med etiketten Utkast. Du kan återgå till det när som helst.

Du kan använda tillbakapilen i din webbläsare för att snabbt ta dig tillbaka till ditt utkast.

1. Starta en ny tråd.
  2. Du kan när som helst klicka dig bort ur trådutkastet till andra delar av Twist, såsom en annan kanal, tråd eller meddelande.
  3. Ditt utkast lägger sig längst upp i den kanal där du skapade det, med etiketten Utkast. Du kan återgå till det när som helst.

Du kan använda tillbakapilen längst upp till vänster i appen för att snabbt ta dig tillbaka till ditt utkast.

1. Starta en ny tråd.
  2. Tryck på tillbakapilen längst upp till vänster.
  3. Ditt utkast lägger sig längst upp i den kanal där du skapade det, med etiketten Utkast. Du kan återgå till det när som helst.
  1. Starta en ny tråd.
  2. Tryck på Avbryt längst upp till vänster.
  3. Välj Spara utkast.
  4. Ditt utkast lägger sig längst upp i den kanal där du skapade det, med etiketten Utkast. Du kan återgå till det när som helst.
Utkast är endast synliga på den plattform där de skapats. Om du till exempel sparar ett utkast på webben så kan du bara se det på webben. Du kommer inte att kunna se det från Androidappen.