Flytta en tråd mellan kanaler

Så snart du har startat en tråd i en kanal, kan du flytta den till en annan kanal när som helst.

Du kan endast göra detta om du är teamadministratör eller ägare av kanalen eller tråden.

1. Öppna tråden.
  2. Längst upp till höger trycker du på ikonen med de tre punkterna.
  3. Välj Flytta tråd.
  4. Leta upp den kanal som du vill flytta till tråden och klicka på Flytta.
  5. Klicka på Flytta tråd för att bekräfta.
  1. Öppna tråden.
  2. Längst upp till höger trycker du på ikonen med de tre punkterna.
  3. Välj Flytta tråd.
  4. Leta upp den kanal som du vill flytta till tråden och klicka på Flytta.
  1. Öppna tråden.
  2. Längst upp till höger trycker du på ikonen med de tre punkterna.
  3. Välj Flytta till annan kanal.
  4. Leta upp den kanal som du vill flytta tråden till och tryck på den.
  1. Öppna tråden.
  2. Längst ned till höger trycker du på ikonen med de tre punkterna.
  3. Välj Flytta tråd.
  4. Leta upp den kanal som du vill flytta tråden till och tryck på den.
  5. Tryck på Flytta för att bekräfta.

Vanliga frågor

Fråga: Kan man flytta trådar till ett annat teams kanaler?

Svar: Det går endast att flytta trådar till kanaler inom ditt aktuella team.