Flytta en tråd mellan kanaler

Så snart du har startat en tråd i en kanal, kan du flytta den till en annan kanal när som helst.

Du kan endast flytta en tråd till en annan kanal, om du är teamadministratör eller ägare av kanalen eller tråden.

1. Öppna tråden som du vill flytta.
  2. Klicka på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger.
  3. Välj Flytta tråd.
  4. Leta upp den kanal som du vill flytta tråden till och klicka på Flytta.
  5. Klicka på Flytta tråd för att bekräfta.
  1. Öppna tråden som du vill flytta.
  2. Klicka på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger.
  3. Välj Flytta tråd.
  4. Leta upp den kanal som du vill flytta tråden till och klicka på Flytta.
  1. Öppna tråden som du vill flytta.
  2. Tryck på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger.
  3. Välj Flytta till annan kanal.
  4. Leta upp den kanal som du vill flytta tråden till och tryck på den.
    1. Öppna tråden som du vill flytta.
    2. Tryck på ikonen med de tre punkterna längst ned till höger.
    3. Välj Flytta tråd.
    4. Leta upp den kanal som du vill flytta tråden till och tryck på den.
    5. Tryck på Flytta för att bekräfta.
Om din iOS-enhet använder version iOS 13 eller högre, så kan du även använda trådens kontextmeny för att flytta den.

Vanliga frågor

Fråga: Kan man flytta trådar till ett annat teams kanaler?

Svar: Det går endast att flytta trådar till kanaler inom ditt aktuella team.