Flytta en tråd mellan kanaler

Så snart du har startat en tråd i en kanal, kan du flytta den till en annan kanal när som helst.

Du kan endast göra detta om du är teamadministratör eller ägare av kanalen eller tråden.

1. Öppna den tråd som du vill flytta.
  2. Klicka på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger om tråden.
  3. Klicka på Flytta tråd.
  4. I listan letar du upp den kanal som du vill flytta tråden till.
  5. Klicka på Flytta bredvid kanalnamnet.
  6. I en bekräftelseruta får du frågan om du är säker på att du vill flytta tråden. Klicka på OK längst ned till vänster för att utföra flytten.
  1. Öppna den tråd som du vill flytta.
  2. Klicka på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger.
  3. Välj Flytta...
  4. Klicka på den kanal som du vill flytta tråden till.
  5. Klicka på Flytta längst ned till höger.
  1. Håll in länge på ämnesraden till den tråd som du vill flytta.
  2. Tryck på Flytta till annan kanal i menyn.
  3. I listan letar du upp den kanal som du vill flytta tråden till. Tryck sedan på den.
  1. Öppna den tråd som du vill flytta.
  2. Håll in länge på texten i första inlägget.
  3. Välj Flytta tråd i menyn.
  4. I listan letar du upp den kanal som du vill flytta tråden till. Tryck sedan på den.
Det går inte att flytta en tråd till ett annat teams kanal, endast till andra kanaler inom ditt nuvarande team.