Alla i kanalen jämfört med Alla i tråden

När du lägger upp en kommentar, har du alternativet att välja vem som ska meddelas. De två alternativen som syns i aviseringsmenyn är Alla i kanalen och Alla i tråden. Här nere förklarar vi dessa alternativ och går igenom några bra sätt att använda dem på.

Genom att välja Alla i kanalen så skickar man kommentaren till alla kanalmedlemmars inkorg. Detta inkluderar personer som kanske inte finns i tråden för tillfället (om inlägget skapas efter att tråden skapas). Detta passar bra för uppdateringar som påverkar alla i kanalen, som till exempel ett meddelande till hela företagets om nätverksunderhåll.

När man väljer Alla i tråden så skickas kommentaren till inkorgen hos alla följare av en specifik tråd. Eftersom trådar skapas för en unik målgrupp, så kommer du förmodligen att använda det här alternativet oftare än Alla i kanalen. Det är behändigt när man vill fråga dem i tråden efter ett slutgiltigt beslut eller be alla om synpunkter på trådens ämne.

Du kanske ofta kommer att skicka aviseringar till specifika personer istället för till större grupper. Oavsett vilket, så kan du undvika att skicka för många oönskade aviseringar till personer som inte är inblandade, genom att meddela endast dem som måste läsa en viss del av en diskussion.