Hur man formaterar kommentarer och meddelanden

För tillfället så finns inte Twists textredigerare tillgänglig i mobila enheter eller i macOS-appen. Vi är ledsna för det! Istället så kan du formatera kommentarer och meddelanden genom att använda Markdown.

Använd vår behändiga textredigerare för att skapa engagerande, genomtänkta och lättförståeliga inlägg och meddelanden!

Om du vill kolla in ditt inlägg innan du lägger upp det, så kan du klicka på Förhandstitt längst upp i textredigeraren.

Om du är osäker på vad man kan göra med ikonerna längst ned, missa då inte att kolla in överblicken här nedan (och klicka på länkarna för att läsa mer!):

Guide till att använda Twists textredigerare

sätt fetstil på din text make your text italic
gör texten genomstruken

rubrik 1

rubrik 2

lägg till kod

lägg till en länk

lägg till en infogad bild
  • punktlista
  1. nummerlista

emoji.png bifoga en fil i ditt inlägg
emjomi2.png lägg till emotikoner i ditt inlägg at.png omnämn en annan användare i ditt inlägg

Att använda Markdown i Twist

Om du vill redigera ditt inlägg direkt i texten, så kan du även använda markdown-syntax. Om du inte är bekant med markdown, så kan du lära dig det på 60 sekunder på Commonmark.

Markdown

Resultat

_kursiv_

kursiv

**fetstil**

fetstil

[länk](http://link.com)

länk

# Rubrik 1

## Rubrik 2

* Ett

* Två

* Tre

• Ett
  • Två
  • Tre

1. Ett

2. Två

3. Tre

1. Ett

2. Två

3. Tre

> citat

![Bildtext](https://twist.com/image.png)

`kod`

kodblock