Lägg till emotikon

Lägg till emotikoner i ditt inlägg, för att uttrycka känslor i din skrivna text (eller bara snygga till det lite) 😊

Hur man lägger till emotikoner i ett inlägg

Använd Twists egna emotikonväljare genom att klicka på emjomi2.pngsmileysymbolen.

• Windows 10 trycker du på Windowstangenten + semikolon (;) eller punkt (det beror på ditt tangentbord) för att få fram listan med emotikoner.
  • macOS trycker du på CTRL + + blanksteg för att få fram listan med emotikoner.
  • mobilen så använder du tangentbordets emotikoninställningar för att lägga till en emotikon 🤳
  • Slutligen, om du känner dig desperat så kan du alltid kopiera och klistra in emotikoner från getemoji.com

Om du använder Twist i Windows eller på webben, så kan du använda vår textredigerare för att formatera dina inlägg (fetstilt, kursivt, punktlistor, hyperlänkar, infogade bilder, etc.). Om du använder Twist på mobilen eller macOS, så kan du använda Markdown för att formatera ditt inlägg.