Lägg till emotikon

Med emotikoner kan du även uttrycka känslor i din text 😊

Såhär lägger du till emotikoner:

• Använd Twists egna emotikonväljare genom att klicka på smileysymbolen.emoji.png
  • I Windows 10 kan man trycka på Windowstangenten + semikolon för att få fram listan med emotikoner.
  • På macOS får man fram emotikonlistan med CTRL + ⌘ + blanksteg.
  • På mobilen så använder du tangentbordets emotikoninställningar för att lägga till en emotikon 🤳
  • Men om du känner dig desperat kan du alltid kopiera och klistra in emotikoner från getemoji.com.