Sök och gå med i kanaler

Medan ditt Twist växer, så kommer även kanalerna växa i antal - och du kommer förmodligen vilja söka på några nya att gå med i. Twist gör det enkelt för dig att hitta dem du vill delta i. Sedan kan du gå med i och delta i konversationer över hela företaget.

1. Längst upp till vänster i Twist klickar du på fliken Trådar.
  2. På vänstersidan klickar du på plustecknet, , till höger om Kanaler.
  3. Bläddra igenom listan över öppna kanaler att gå med i för att hitta någon som intresserar dig, eller använd sökfältet längst upp om du letar efter en specifik kanal.
  4. När du hittat en kanal du vill gå med i, klicka på den för att förhandstitta på den.
  5. Klicka på Gå med i kanal längst ned till höger.
  1. Längst upp till vänster i Twist trycker du på Trådikonen för att se inkorgen, stjärnmärkt och listan över kanaler som du redan gått med i.
  2. Skrolla längst ned och tryck på Lägg till kanal.
  3. Bläddra igenom listan över öppna kanaler att gå med i för att hitta någon som intresserar dig.
  4. När du hittat en kanal du vill gå med i, klicka på den för att förhandstitta på den.
  5. Tryck på Gå med i kanal.
  1. Tryck på fliken Trådar längst ned till vänster, för att se en lista över alla kanaler.
  2. Till höger om rubriken Kanaler trycker du på plustecknet, +.
  3. Bläddra igenom listan över öppna kanaler att gå med i för att hitta någon som intresserar dig, eller använd sökfältet längst upp om du letar efter en specifik kanal.
  4. Tryck på en kanal för att gå med i den.
Du kan gå med i alla öppna kanaler i ditt Twistteam, men privata kanaler kan du endast gå med i om du är inbjuden till dem. Läs mer om öppna och privata kanaler här.

Vanliga frågor

Fråga: Kan gäster bläddra igenom kanalerna?

Svar: Nej, gäster kan endast se kanalerna som de blivit tillagda i av en teammedlem eller administratör.