Bjud in teammedlemmar till en kanal

Med kanaler blir det enkelt att hålla ordning på teamets diskussioner och hålla dem till ämnet. Såhär kan du bjuda in dina teammedlemmar att gå med i din kanal.

1. Öppna en kanal.
  2. Klicka på ikonen med de tre punkterna till höger om kanalnamnet, för att öppna kanalvalsmenyn.
  3. Klicka på Redigera kanal.
  4. Ange namnet på en teammedlem i fältet Sök på namn, så kommer det upp en automatiskt kompletterad lista med matchningar.
  5. Klicka på deras namn för att lägga till dem i kanalen.
  1. Öppna en kanal.
  2. Tryck på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger för att öppna kanalvalsmenyn.
  3. Tryck på Medlemmar.
  4. Du får upp en lista över medlemmarna. Tryck på profilikonen med plustecknet längst upp till höger.
  5. Ange en teammedlems namn eller e-postadress i fältet Namn eller e-post, så kommer det upp en automatiskt kompletterad lista med matchningar.
  6. Du kan även välja användare manuellt via alternativet Lägg till användare, eller importera medlemmar via alternativet Importera från kanal eller Importera från grupper längst ned.
  7. Tryck på deras namn för att lägga till dem i kanalen.
  1. Öppna en kanal.
  2. Tryck på kanalrubriken längst upp.
  3. Tryck på Lägg till medlemmar.
  4. Välj dem du vill lägga till genom att trycka på deras namn.
  5. När du har valt alla användare eller grupper som du vill bjuda in, trycker du på Spara längst upp till höger.