Ta ut en kanal från arkivet

Om ett ämne blir relevant igen, eller om du behöver ta fram äldre konversationer igen, så är det enkelt att ta ut en kanal från arkivet. Detta lägger tillbaka den arkiverade kanalen i din lista över aktiva kanaler.

1. Skrolla längst ned och klicka på Arkiverade kanaler.
  2. De arkiverade kanalerna visas under rubriken Arkiverade kanaler. Sök upp den kanal du vill ta ut från arkivet och klicka på den.
  3. Klicka på knappen Ta ut från arkivet , eller klicka på de tre punkterna längst upp till höger och välj Ta ut kanal från arkivet.
  4. I en bekräftelseruta får du frågan om du är säker på att du vill ta ut kanalen från arkivet. Klicka på Ta ut från arkivet.
  1. Skrolla längst ned i kanallistan och tryck på Lägg till kanal.
  2. Skrolla längst ned i kanallistan för att komma till de arkiverade kanalerna.
  3. Skrolla igenom listan över arkiverade kanaler och tryck på den arkiverade kanal som du vill ta ut från arkivet.
  4. Tryck på knappen Ta ut kanal från arkivet längst ned på skärmen.
  5. I en bekräftelseruta får du frågan om du är säker på att du vill ta ut kanalen från arkivet. Tryck på Ta ut från arkivet.
  1. Skrolla längst ned i trådvyn.
  2. Tryck på Arkiverade kanaler.
  3. Leta upp den kanal som du vill ta ut från arkivet. Tryck sedan på den.
  4. Längst ned i trådlistan trycker du på Ta ut kanal från arkivet.
  5. I en bekräftelseruta får du frågan om du är säker på att du vill ta ut kanalen från arkivet. Tryck på Ta ut från arkivet.