Lägg till någon i ett gruppmeddelande

Det är enkelt att snabbt få med en teammedlem i ett befintligt gruppmeddelande. Såhär gör man.

1. Öppna den konversation som du vill lägga till någon i.
  2. Klicka på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger.
  3. Klicka på Hantera deltagare
  4. Ange namnet på den person som du vill lägga till i fältet Sök på namn, så kommer det att bli automatiskt kompletterat.
  5. Välj den person du vill lägga till.
  1. Öppna den konversation som du vill lägga till någon i.
  2. Tryck på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger.
  3. Välj Medlemmar i menyn.
  4. Tryck på profilen med plustecknet längst upp till höger.
  5. Ange namnet på den person som du vill lägga till så kommer det att bli automatiskt kompletterat.
  6. Tryck på personens namn.
  1. Öppna den konversation som du vill lägga till någon i.
  2. Tryck på konversationsnamnet längst upp i chattfönstret för att se deltagarna.
  3. I detaljfönstret trycker du på + Lägg till deltagare.
  4. Använd sökfältet för att söka efter den önskade teammedlemmen, eller skrolla nedåt för att söka på teammedlemmen manuellt.
  5. Tryck på personens namn.
  6. Tryck på Spara.
Några saker att komma ihåg när man lägger till teammedlemmar i gruppmeddelanden.
  • Den nytillagda teammedlemmen kommer att se hela meddelandehistoriken.
  • Twist tillåter inte att du lägger till ytterligare en medlem i ett meddelande för två. Om du behöver, så kan du starta en ny gruppkonversation med dina teammedlemmar.