Starta ett meddelande för två eller ett gruppmeddelande

Twistmeddelanden är ett effektivt sätt att chatta otvunget med en eller flera kollegor, när man t.ex. vill gratta en teammedlem på födelsedagen, eller snabbt be formgivningsteamet att skicka en logga.

Såhär gör du för att starta en konversation för två, med någon i ditt team.

1. Klicka på Meddelandeikonen på listen längst upp.
  2. Klicka på Nytt meddelande eller på ikonen med papper och penna längst upp i listan över dina meddelanden.
  3. Klicka på den/de teammedlem(mar) du vill skicka meddelande till.
  4. Klicka på Skapa längst upp till höger, för att starta konversationen.
  1. Tryck på Meddelandeikonen längst upp.
  2. Tryck på den gula chattikonen längst ned till höger.
  3. Tryck på den/de teammedlem(mar) du vill skicka meddelande till.
  4. Tryck på bocken längst upp till höger, för att starta konversationen.
  1. Tryck på Meddelandeikonen längst ned till vänster.
  2. Tryck på ikonen med papper och penna längst upp, till höger om vänsterpanelen.
  3. Tryck på den/de teammedlem(mar) du vill skicka meddelande till.
  4. Tryck på Skapa längst upp till höger, för att starta konversationen.