Att komma igång för nya användare

Om du vill komma igång med Twist, har du kommit helt rätt. Oavsett om du ansluter till ett befintligt Twistteam, eller om du startar ett helt nytt team, så har vi skapat guider som kan hjälpa dig att börja i rätt ände.

Komma igång

Så du har blivit inbjuden till att gå med i ett Twistteam? Såhär kommer du igång på ett kick. Titta först på vår två minuter långa introduktionsvideo här nedan, för att få ett hum om hur allt funkar.

Du kan även fördjupa dig genom att läsa vår guide Vad är Twist?

De första stegen

1. Gå med i Twist
  2. Gör i ordning din profil
  3. Gå med i rätt konversationer, för att inte missa något
  4. Håll dig uppkopplad genom att ladda ned apparna

1. Gå med i Twist

Så snart din/er organisation har skapat ett team, kan du gå med i teamet på två olika sätt:

• Klicka på e-postmeddelandet med inbjudan som du fick
  • Klicka på den unika länken som teamskaparen delade med dig

Du kommer sedan att få gå igenom välkomstproceduren, där du kan ange ditt namn och gå med i några av teamets kanaler.

2. Gör i ordning din profil

3. Gå med i en konversation och håll dig uppdaterad

4. Håll dig uppkopplad

• Vi rekommenderar att du laddar ned Twists appar för iOS, Android, Windows, eller macOS för att få bästa jobbupplevelsen, var du än befinner dig.

Välkommen till Twist! Du har precis öppnat dörren för ett lugnare och mer ordningssamt sätt att jobba på. Få ut det mest av Twist genom att läsa våra Komma-igång-guider.

Några fler sätt att komma igång med Twist