Radera en kanal

När ditt team inte längre använder en kanal och du vill ta bort den permanent från Twist, så är det enkelt att radera den.

Så fort du har raderat en kanal, så kommer alla dess data att raderas fullständigt och detta går inte att komma åt igen. Om du tror att det finns en risk för att du behöver komma åt dessa data senare, så föreslår vi att du arkiverar kanalen istället.
  1. Se till att du är teamadministratör eller ägare av kanalen.
  2. Ta bort alla medlemmar från kanalen som du vill radera.
  3. Arkivera kanalen.
  4. Leta upp den arkiverade kanalen (du kan läsa om hur man hittar listan över arkiverade kanaler här) och gå ur kanalen. Som sista person i kanalen, så blir du tillfrågad om du vill bekräfta att du vill lämna kanalen och radera den.
  5. Godkänn bekräftelsen, så blir kanalen raderad.
Det går inte att radera kanaler som redan var skapade i Twist när kontot skapades. Däremot så kan man arkivera dem för att dölja dem.