Radera en tråd

Det kan finnas flera skäl till varför man skulle vilja radera en tråd. Tråden kan till exempel innehålla gammal information som bara är förvirrande för teamet, eller så kan det helt enkelt vara en kopia av en annan tråd.

För att radera en tråd måste man vara antingen administratör eller trådskapare.
  1. Öppna den tråd som du vill radera.
  2. Klicka på ikonen med de tre punkterna längst upp till höger.
  3. Välj Radera.
  4. Klicka på OK för att bekräfta.
  1. Håll in länge på tråden som du vill radera.
  2. Välj Radera.
  3. Tryck på Radera för att bekräfta.
    1. Svep till vänster på tråden som du vill radera.
    2. Tryck på ikonen med de tre punkterna.
    3. Välj Radera.
    4. Tryck på Radera för att bekräfta.
Om din iOS-enhet använder version iOS 13 eller högre, så kan du även radera en tråd i dess kontextmeny.