Lägg till uppgifter i Todoist inifrån Twist

Effektivt teamwork kräver att man kan göra ord till handling. Därför är Twist gjord för att enkelt kunna göra om en konversation till en Todoistuppgift, utan att behöva lämna appen. Såhär gör man:

Klicka på  Todoistikonen längst upp till höger, för att snabbt lägga till en uppgift.

Du kan lägga till trådar som uppgifter i Todoist på valfri plattform med hjälp av åtgärdsknapparna.

Efter att du klickat på ikonen, kommer du att se Todoistfönstret Snabbtilläggning. Det kommer automatiskt att fyllas i med en länk till din nuvarande tråd. Du kan redigera uppgiften som vanligt, tilldela den till ett projekt eller välja förfallodatum. Klicka på  Lägg till uppgift så kommer objektet omedelbart att visas i din Todoistapp, med en länk tillbaka till tråden.

Om du använder Todoist för teamets uppgiftshantering, kan du enkelt delegera trådar som uppgifter till dina teammedlemmar.

Först behöver du skapa ett delat Todoistprojekt och bjuda in de teammedlemmar som du vill samarbeta med. Sedan när du gör om en Twisttråd till en Todoistuppgift, så kommer du att kunna välja tilldelade personer direkt i snabbtilläggningsprompten genom att skriva + och sedan välja användare i listan.

Lär dig hur man snabbt väljer projekt, etiketter, datum, med mera i artikeln Snabbtilläggning i Todoist i Todoists hjälpcentral.

Vanliga frågor

Fråga: Todoistikonen blir gråmarkerad på macOS. Hur aktiverar man integrationen?

Svar: På macOS behöver du först ladda ned appen Todoist för macOS för att aktivera ikonen.