Bir üyeyi kanaldan çıkar

Eğer herhangi bir ekip üyesi ekip değiştirir veya şirketinden ayrılırsa, ya da bir müşteri ile çalışmayı bırakırsan, o kişiyi kolaylıkla kanaldan çıkarabilirsin.

Yalnızca ekip yöneticileri kişileri kanaldan çıkarabilir.
  1. Bir kanalı aç.
  2. Kanal başlığının sağında yer alan üç nokta simgesi'ne tıkla.
  3. Kanalı Düzenle…'ye tıkla.
  4. Silmek istediğin ekip üyesinin ismini bul ve isminin sağındaki Sil seçeneğine tıkla.
  5. Kullanıcıyı silme işlemini onaylamak için sağ alt köşedeki Sil'e tıkla.
  1. Bir kanalı aç.
  2. Sağ üstteki üç noktaya dokunarak Kanal seçenekleri menüsüne git.
  3. Üyeler'e dokun.
  4. Üyelerin bir listesini göreceksin. Kullanıcıyı seçmek için ismine uzunca bas. Eğer silmek istediğin başka kullanıcılar da varsa, isimlerine dokun.
  5. Sağ üst köşedeki eksi işaretli profil simgesine dokun.
  6. Ekranda beliren pencerede kullanıcıyı silmek istediğinden emin olup olmadığın sorulacak. Silme işlemini onaylamak için sağ alt köşedeki TAMAM'a dokun.
  1. Bir kanalı aç.
  2. Ekranın üst kısmında bulunan kanal başlığına dokun.
  3. Üyeler'e dokun.
  4. Burada üyelerin bir listesini belirecek. Silmek istediğin kullanıcının isminin sağ tarafında x işaretli bir profil simgesi göreceksin.
  5. Kullanıcıyı silmek için bu simgeye dokun.

Bir kanaldan misafirleri sil

  • Ortak veya özel kanal olması farketmeksizin, kanaldan bir misafiri yalnızca bir yönetici veya kanal kurucusu silebilir.
  • Misafirler kanaldan herhangi birini silemezler.
  • Bir çoklu kanal misafiri kanaldan silindiğinde, bu misafir artık yalnızca tek bir kanaldaysa, tek kanal misafirine dönüşürler.

Tek kanal ve çoklu kanal misafirleri hakkında daha fazlasını oku.

 

Bu makale yardımcı oldu mu?

1 kişi içerisinden 1 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü