Bir kanalı sil

Ekibin artık bir kanalı kullanmıyorsa ve kanalı Twist'ten tamamen silmeye hazırsan bu işlemi kolayca yapabilirsin. İşte şöyle.

Bir kanalı sildiğinde, verilerin tümü tamamen silinir ve tekrar erişilemez. Eğer ileride verilere erişme ihtiyacının doğacağını düşünüyorsan, bunun yerine kanalı arşivlemeni öneririz.

Bir kanalı silme

  1. Ekip yöneticisi veya kanal sahibi olduğundan emin ol.
  2. Silmek istediğin kanaldan üyelerin tümünü çıkar.
  3. Kanalı arşivle.
  4. Arşivlenmiş kanalı bul (arşivlenmiş kanal listesini nasıl bulabileceğini buradan görebilirsin) ve kanaldan ayrıl. Kanaldaki son kişi olarak, kanaldan ayrılmayı ve kanalı silmeyi isteyip istemediğin sana sorulacak.
  5. Onayla ardından kanalın silinecektir.
Twist çalışma ortamına önceden yüklenmiş kanalları silemezsin. Yine de gözden uzak tutmak için kanalları arşivleyebilirsin.